AKTUELLT

Aktuellt 

Vi har äntligen startat Catering! www.welcomehomecatering.se

 

Lör 17 nov, 24 nov, 8 dec, 26 jan - Afternoon Tea i Salongerna

Träffas och umgås med familjen, vänner eller kollegor över en klassisk Afternoon Tea med nybakat bröd, scones och bakverk från Frida i bageriet. Lemoncurd, marmelader och uppvispat smör är givna tillbehör och Oscar med köksteam presenterar överraskningar.  225 kr/person, boka bord på info@hava-skafferisalonger.se 

Tis 27 nov-lör 22 dec - Julmeny

På Hava serverar vi inte något klassiskt julbord, istället serverar vi en härlig julinspirerad trerättersmeny!

Lör 15 dec - Julmarknad

Nu stundar en stämningsfull julmarknad i en av Uppsalas finaste miljöer - här hittar du delikatesser, hantverk, konst, design, smycken, inredning och mycket mer. 
Kom i riktig julfeeling, mys under misteln och hitta fina och unika julklappar! Marknaden tar plats på Havas övervåning, Salongerna, från kl 11.00 till 16.30. Är du intresserad av en utställningsplats? Kontakta sofia@welcomeuppsala.se

Mån 31 dec - Nyårsafton 

Välkommen att fira en stämningsfull Nyårsafton med oss i Salongerna! Boka bord redan nu för att njuta av årets sista och festligaste middag på bästa sätt. Vi serverar en noga utvald sjurättersmiddag ackompanjerad av passande dryck. Menyn kostar 795 kr per person och presenteras inom kort. 
För er som hellre firar hemmavid har vi självklart favoriten Nyårskassen! En trerättersmiddag för 365 kr/person som uppskattats mycket tidigare år. Vår populära Skaldjurskasse går även bra att beställa och ta hem i år! 295 kr/person

Fre 8 feb-lör 9 feb - Ostrondagar

Vi fyller isbadet i baren och öppnar ostron ute i restaurangen. Köket presenterar flera olika sorters ostron som vi serverar med olika tillbehör till bra priser. Boka in i kalendern, för det är väl värt ett besök!

Afterwork varje vardag! 15.00-18.00

FISH 'N' CHIPS med en öl/alkoholfri öl - 190/151 kr                     

KÖTTBULLAR med ett glas rött vin/alkoholfritt vin - 200/150 kr

OST- CHARKTALLRIK med en öl/alkoholfri öl - 160/111 kr

2 OSTRON med ett glas champagne/Naturfrisk Fläder - 150/80 kr

200 GRAM RÄKOR med ett glas vitt vin/alkoholfritt vin - 240/190 kr

 

Ta hem HAVA

Skaldjurskasse

Blandade skaldjur efter säsong inkl hembakat bröd och aioli, 295 kr /person. Beställ senast kl 12 samma dag

Hummerkasse

Gratinerad hmmer, toast skagen, hembakat bröd och chokladtryffel, 250 kr/person. Beställ senast kl 12 samma dag

Räkkasse

200 g räkor, aioli, surdegsbröd och chokladtryffel, 195 kr/person. Beställ senast kl 12 samma dag

Helgkasse

Trerättersmeny förberedd av kockarna - du fixar det sista hemma. 295 kr/person. Beställ senast kl 15 på torsdagen

 

Övrigt

Festvåning

Dopkaffe, Affärslunch, Vinprovning, Ölprovning, Bröllopsmiddag, Födelsedagskalas, Begravningsfika, Julmarknad - Möjligheterna i våra Salonger är många! Kontakta oss gärna på info@hava-skafferisalonger.se eller 010 - 180 81 81

Konferenser 

Konferera i en unik och inspirerande miljö! Välkommen att boka våra Salonger för en hel- eller halvdagskonferens. Läs mer under "Konferens"

Konsten på väggarna

Konsten på HAVA byts ut löpande och är alltid till salu. Just nu har vi konst på väggarna signerad Rejoice Blodörn och Mattias Sjölund. Läs mer om Rejoice på https://rejoiceblodorn.com/ och MAttias på https://fotomagica.net och kom gärna in och titta.

Kaffekurs

Vill ni inspireras och lära er mer om kaffe? Vad är egentligen kaffe? Vilken skillnad är det på ett kaffe från Etiopien och Brasilien? Under två timmar lärvi oss grunderna i kaffe. 
Nyfiken? Kontakta oss så bokar vi in er.

Håll utkik här på hemsidan eller på vår Facebook för fler kommande evenemang