AKTUELLT

Aktuellt 

Fre 20 juli - Musik på vår gård!

The Husbands med gästartist Dan Hylander! Läs mer om alla sommarens spelningar under "Gården"

Lör 28 juli - Gårdsfest!

Missa inte denna dag och kväll då Hava Skafferi & Salonger tillsammans med Bilda och Crêperi Lemoni tillsammans anordnar en stor gårdsfest. Läs mer om eventet under "Gården"

Lör 8 september - Konst, Ostron & Champagne!

Läs mer om eventet under "Gården"

Fre 24 aug-lör 25 aug - Kräftskiva!

Boka bord hos oss och slipp stöket! Vi bjuder in till årets kräftskiva med hattar, sånghäften och allt som hör till! Svamptoast, Västerbottenpaj, kräftor, aioli, tryffelmajonnäs och hembakat bröd, 495 kr. Boka bord på 010-1808181

Lör 25 aug, 29 sep, 20 okt - Afternoon Tea

Träffas och umgås med familjen, vänner eller kollegor över en klassisk Afternoon Tea med nybakat bröd, scones och bakverk från Ylva i bageriet. Lemon curd, marmelader och uppvispat smör är givna tillbehör och Erik med köksteam presenterar överraskingar. 
Välj från vår specialskrivna temeny eller njut av ett glas champagne. Afternoon Tea på Hava kostar 225 kr/person och serveras utvalda lördagar 12:00 till 15:00. Begränsat antal platser.

Fre 5 okt-lör 6 aug - Ostrondagar

Vi fyller isbadet i baren och öppnar ostron ute i restaurangen. Köket presenterar flera olika sorters ostron som vi serverar med olika tillbehör till bra priser. Boka in i kalendern, för det är väl värt ett besök!

 

Ta hem HAVA

Skaldjurskasse

Blandade skaldjur efter säsong inkl hembakat bröd och aioli, 295 kr /person. Beställ senast kl 12 samma dag

Hummerkasse

Gratinerad hmmer, toast skagen, hembakat bröd och chokladtryffel, 250 kr/person. Beställ senast kl 12 samma dag

Räkkasse

200 g räkor, aioli, surdegsbröd och chokladtryffel, 195 kr/person. Beställ senast kl 12 samma dag

Helgkasse

Trerättersmeny förberedd av kockarna - du fixar det sista hemma. 295 kr/person. Beställ senast kl 15 på torsdagen

 

Övrigt

Festvåning

Dopkaffe, Affärslunch, Vinprovning, Ölprovning, Bröllopsmiddag, Födelsedagskalas, Begravningsfika, Julmarknad - Möjligheterna i våra Salonger är många! Kontakta oss gärna på info@hava-skafferisalonger.se eller 010 - 180 81 81

Konferenser 

Konferera i en unik och inspirerande miljö! Välkommen att boka våra Salonger för en hel- eller halvdagskonferens. Läs mer under "Konferens"

Konsten på väggarna

Konsten på HAVA byts ut löpande och är alltid till salu. Just nu har vi konst på väggarna signerad Rejoice Blodörn. Läs mer om Rejoice på https://rejoiceblodorn.com/ och kom gärna in och titta.

Kaffekurs

Vill ni inspireras och lära er mer om kaffe? Vad är egentligen kaffe? Vilken skillnad är det på ett kaffe från Etiopien och Brasilien? Under två timmar lärvi oss grunderna i kaffe. 
Nyfiken? Kontakta oss så bokar vi in er.

Håll utkik här på hemsidan eller på vår Facebook för fler kommande evenemang