Gården 

Kom in på vår underbara innergård! Slå er ner på vår terrass eller uteservering för en lugn stund eller håll utkik när vi ställer till med fest. Här har vi återkommande tillställningar som Farmer's Market, Julmarknad, Gårdsfest, Konstmarknad under Kulturnatten och andra levande events. Välkomna ut!

 

MUSIK PÅ VÅR GÅRD! 
The Husbands med gästartister kommer förgylla fredagarna framåt på Havas fantastiska gård. Biljetter på welcomeconcerts.se eller tickster
 
Några av årets gästartister:
28/6 Jamie Meyer
5/7 Dan Hylander
12/7 Mats Ronander
26/7 Tribute to Eagles
2/8 Mikael Rickfors
9/8 Patrik Isaksson
16/8 Suzzie Tapper
 
Förutom rena konsertbiljetter kan även 3-rätters middagspaket inkl. konsertbiljett att bokas uppe på Terassen.
17:00/17.30 Middagen serveras
19:00 Musiken drar igång
 

 

Gårdsfesten 29 juni

Lördag den 29 juni är ni välkomna till vår mysiga innergård på hörnet av Svartbäcksgatan - S:t Olofsgatan, som för en helkväll förvandlas till en enda stor fest! Band på scenen, välfyllda dryckeskylar och specialkomponerad festmeny hos Hava och Crêperie Lemoni.

 

Banden:
Pop/rock/funk-akten Moonland från Stockholm, högaktuella med en ny EP i höst, är en live-upplevelse i eget slag. Med sina signifikativa melodier och sitt groove inspirerat från alla möjliga musikaliska håll har bandet hittat sitt egna sound och levererar det med precision och hängivenhet.

 

Grievous Angels spelar country/americana och har som band funnits i tio år, nuvarande konstellation i ca sex år. Grievous Angels har under åren spelat på pubar, festivaler och spelställen i och runt Uppsala, Stockholm, Dalarna, Hälsingland, Medelpad, Gotland m m. År 2013 gick Grievous Angels som ett av tre band till final i Country SM. Inspiration och låtar hämtas från Merle Haggard, Dolly Parton, Willie Nelson, Allison Krauss för att nämna några. Vi har även en del eget material.

 

Three Musky Tears spelar en svängig blandning av jazz, funk, och pop. Trion bjuder på egna låtar med grymt ös och texter på svenska. Three Musky Tears består av tre medlemmar på gitarr, sång, munspel och cajon som har sina rötter inom busking vilket lett till ett brett och glädjefyllt sound.

 

Fri Entré