Gården 

Kom in på vår underbara innergård! Slå er ner på vår terrass eller uteservering för en lugn stund eller håll utkik när vi ställer till med fest. Här har vi återkommande tillställningar som Farmer's Market, Julmarknad, Gårdsfest, Konstmarknad under Kulturnatten och andra levande events. Välkomna ut!
 
MUSIK PÅ VÅR GÅRD
Nu strömmar återigen kända artisters toner ut från en anrik spelplats i Uppsala!
Det var i mitten av 80-talet som Katalin slog upp sina portar på Svartbäcksgatan 19 och många artister har genom året spelat på denna anrika plats.
Idag har lokalerna restaurerats och fått ett helt nytt högklassigt kök under namnet Hava Skafferi & Salonger.
I sommar är det dags att släppa in musiken igen! The Husbands med gästartister förgyller sommarkvällarna fredagarna framåt på Havas fantastiska gård. Gästartister som Mikael Rickfors, Annelie Rydé, Mats Ronander, Magnus Lindberg, Patrik Isaksson med flera kommer avlösa varandra under hela sommaren. Förutom rena konsertbiljetter kan man med fördel boka ett trerätters middagspaket inkl. konsertbiljett. Utöver The Husbands med gästartister kan du även avnjuta Viktoria Tolstoy och Svante Thuresson tillsammans med Claes Cronas trio den 30 juni och Cajsa Stina Åkerström den 18 Augusti.
BILJETTER: http://www.welcomeconcerts.se
____________________________________________________________________
 
8/9 KONSTMARKNAD OSTRON & CHAMPAGNE - Kulturnatten 2018
Konst, Ostron och Champagne! Finns det en bättre kombination? 
På Kulturnatten har vi en konst- och fotomarknad på vår mysiga innergård. Ett gyllene tillfälle att inspireras och kanske hitta något nytt till hemmet. Samtidigt fyller vi vårt isbad med ostron från olika delar av världen och vi håller speedtastingar i champagne under kvällens lopp.
FRI ENTRÉ
Vill du ställa ut konst? Gå till anmälan